torsdag 19 april 2012

Novita


är stort på andra sidan viken. Köpte deras tidning och en socktidning de gjort. Där finns det mycket jag vill prova på till hösten. Köpte ett nystan Puro för o prova på garnet. Det blev en fin liten sjal som känns härligt mjuk o gosig. Nu funderar jag på om jag ska virka ett avslut på den. Ett svart tunt garn? Får prova litet. Du kanske har gjort något liknande, berätta gärna.

4 kommentarer:

 1. Sjalen ser fin ut, härliga färger! Svårt med avslut, tycker jag! Jag är inte bra på att virka så det blir gärna fel, för hårt eller för löst... Hoppas du kommer på något bra alternativt är bättre än jag på att virka! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det var så kul när jag nästan fick färgerna att stämma. Jag kommer nog att grunna på den ett tag. Så får jag se vad det blir.

   Radera
 2. Hej! Jätte fin sjal! Var har du hittat mönstret till den? eller är det ett du skapat själv? Ser väldigt lättstickad ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har hittat på den, har väl stickat rätt mycket så jag går på känn och så vill jag gärna ha något rätstickat på gång så att jag kan ha med det på möten och resor osv. Jag behöver inte se på händerna och kan ha koll på omgivningen :-)
   Skulle kunna lägga ut hur jag gjort nångång ifall det skulle finnas intresse, har jag inte tänkt på ....

   Radera