söndag 8 juli 2012

E-type, Valiant o Solex "Klippar´n" En snygging som får vara ute nån gång per år och alltid på caféets veteransbilsvisning.


 Valianten med ekipage kommer ut på blocket till veckan. Ägaren brukar vara ute på småvägarna  nån gång per år. Härligt i ögonenfallande.

 Äkta faner i inredningen. Tankarna går till Kalle, Musse och Långben. Men med mindre mekanismer. Mycket fräsch invändigt. För 20 papp är det din.

 Solexen har problem med stödet. Påhängsmotor fram. Är det någon som känner till om det bara var en cykel från början? Också till salu för 7000.
 Flygplansbolagets matta som dörrmatta in till husvagnen :-)
Här är årets digra program. Vi hittade en by som för oss har blivit en verklighet. Mycket mysigt och vackert runt en sjö.
Hoppas du också upptäcker något nytt i din närhet.

2 kommentarer:

 1. En sådan knallert hade jag, fast helt i svart. Är född -77 så det är inte så rackarns länge sedan jag var 15 och tyckte att det var toppen att glida runt på moppen på grusvägar och sila mygg mellan tänderna. :D

  Det var en bra moppe, fast bäst var den nog allt om/när jag fick soppatorsk för då kunde jag ju cykla resten av vägen hem - de kunde knappast de andra som hade mycket större och tyngre varianter av mopeder.

  /Carolin

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, kul med din historia!
   Du kanske blev sugen på en ny!
   Tack för att du skrev här!

   Radera